Jak prodat rodinný dům

Jak prodat rodinný dům

DOCTYPE html>

Jak prodat rodinný dům

Jak prodat rodinný dům

Pokud se chystáte prodat svůj rodinný dům, je důležité být dobře připraven a postupovat podle platné legislativy a zvyklostí v České republice. V tomto článku vám jako realitní makléřka přináším několik tipů, jak na prodej vašeho domu přistoupit a co všechno je potřeba řešit.

1. Ohodnocení nemovitosti

Prvním krokem při prodeji rodinného domu je zjistit jeho tržní hodnotu. Pro tento účel můžete využít služeb odborníka na ocenění nemovitostí nebo si sami zjistit cenu podobných nemovitostí v okolí. Je důležité být realistický a zohlednit stav a lokalitu vašeho domu.

2. Příprava nemovitosti na prodej

Před prodejem je nutné zajistit, aby byl váš dům v co nejlepším stavu. Měli byste provést drobné opravy, úklid a úpravu zahrady. Pokud je to potřeba, můžete také zvážit rekonstrukci nebo modernizaci některých částí domu. Důležité je, aby byl váš dům připraven na prohlídky potenciálních zájemců.

3. Marketingová strategie

Pro úspěšný prodej je důležité mít dobrou marketingovou strategii. Můžete využít inzerce v novinách, na internetu nebo v realitních kancelářích. Důležité je také mít kvalitní fotografie a popis nemovitosti. Pokud si nevíte rady, můžete se obrátit na odborníka na marketing nemovitostí.

Pokud se chcete dozvědět více o prodeji rodinného domu, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím mého webu. Ráda vám poradím a pomohu s prodejem vaší nemovitosti.

Zdenka Farkašová
Autor: Zdenka Farkašová

Narodila jsem se v Lanškrouně a celý život zde žiji. Z tohoto důvodu se především specializuji na  prodej a pronájem domů i bytů v Lanškrounském regionu, ale také i v Pardubickém, Olomouckém a Královehradeckém kraji.  Během mojí 16tileté praxe jsem prodala a pronajala více než 500 nemovitostí. 

Přes 30 let pracuji v obchodní branži a jsem certifikovaný realitní makléř s patnáctiletou praxí. Pravidelně navštěvuji vzdělávací kurzy a mimo jiné mám certifikát absolvování kurzu  „Prodejní  techniky“ realitního makléře, certifikát udělený vzdělávacím institutem „CHYTRÝ MAKLÉŘ“ v oblasti nový občanský zákoník a  v lednu roku 2020 jsem dostala Certifikát a osvědčení o zkoušce odborné způsobilosti pro realitní makléře. Jsem členem Realitní komory České republiky. Samozřejmostí je mé pojištění profesní odpovědnosti u Generali Česká pojišťovna a. s. 

Smyslem mého života je být šťastná. To je moje krédo. Snažím se ho držet jak v pracovním, tak v osobním životě. Pracuji především pro lidi. Chci jim pomoci k ideálnímu bydlení. Za dlouhá léta praxe jsem se přesvědčila, že poctivost se prostě vyplatí. Není nic lepšího, než potkat spokojené klienty, kterým jste svou prací dopomohli k vysněnému bydlení, to mi věřte. 

Realitní kancelář REALITY FARKAŠOVÁ - Zdenka Farkašová inzeruje na serverech ČESKÉREALITY.cz, Reality-Ústí nad Orlicí, Byty-Ústí nad Orlicí a Pozemky-Ústí nad Orlicí.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Přihlašte se k odběru článků

Jednou do měsíce tipy a rady e-mailem zdarma

zpracováním osobních údajů